PLIKI COOKIES

Strona rowerybielany.pl wykorzystuje cookies (tzw "ciasteczka") czyli informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika, na jego urządzeniu końcowym (np. komputerze, tablecie, telefonie komórkowym). Stosujemy je - podobnie jak inne serwisy internetowe w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dostosowanych do indywidualnych potrzeb czytelnika. Są one stosowane w różnego rodzaju licznikach, (anonimowych) danych statystycznych, sondach, reklamach, a także w stronach wymagających logowania. Cookies są także stosowane przez firmy zewnętrzne z których usług korzystamy - np Google, czy Facebook.

Usuwanie plików „cookies”
Domyślnie przeglądarki internetowe dopuszczają umieszczanie plików „cookies” na komputerze. Można to zmienić, jednak należy pamiętać że, wprowadzenie takiego ograniczenia może niekorzystnie wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na naszej stronie internetowej.

Pozostawiając opcję zapisywania cookies w przeglądarce wyrażasz zgodę na ich używanie przez nasz portal. Jeśli nie wyrażasz na to zgody - zmień ustawienia swojej przeglądarki.


ZASADY OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH

Kupujący - osoba fizyczna w chwili składania zamówienia wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Sklep Internetowy, zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności z ustawą o ochronie danych osobowych oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Udostępnione dane osobowe są przetwarzane przez Sklep Internetowy wyłącznie w celu należytego wykonania umowy sprzedaży.

Sprzedający zapewnia realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w szczególności kupujący ma prawo wglądu do swoich danych osobowych oraz prawo do ich zmiany, poprawiania i żądania ich usunięcia. Skorzystanie z prawa domagania się zmiany, poprawienia lub usunięcia danych z systemu Sklepu Internetowego jest dokonywane na podstawie przesłania do sprzedającego pocztą elektroniczną stosownego żądania wraz z podaniem imienia i nazwiska kupującego. Zarejestrowani kupujący mogą dokonywać zmian i poprawiania danych osobowych poprzez Konto Klienta.